up: 0,0 dagen


 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 


Omschrijving:

BoomBasTik is een site waarop u informatie kunt zetten en vinden over mooie, aparte, oude, dikke, hoge en monumentale bomen. Waar u uw vragen kunt stellen over bijvoorbeeld boomsoorten en waar u nieuws en verhalen over bomen kunt vinden. De site is gemaakt voor en door bomenliefhebbers en de uiteindelijke bedoeling is een groot archief aan te leggen met de meest waardevolle bomen. Iedereen kan zijn steentje daaraan bijdragen door zelf zijn of haar eigen favoriete boom of bomengroep aan te melden.
Met vragen kunt u terecht op het forum, maar u kunt uw vraag ook publiceren in de RaRa (alleen met foto). Iedereen met kennis van boomsoorten zou eens op de RaRa-pagina moeten kijken.
De verhalen en legende zijn voor kinderen en volwassenenen. Ook is er een kleine nieuwsafdeling en een pagina met links naar andere interessante sites. die natuurlijk met bomen, maar minstens iets met natuur te maken hebben.


Disclaimer:

BoomBasTik is in geen enkel opzicht een bedrijf en zal zich ook niet als zodanig gedragen. Kennisoverdracht die betrekking heeft op bomen en dan speciaal monumentale en opvallende bomen (en struiken) in de wereld (maar vooral Nederland), is het hoofddoel van deze site.
BoomBasTik zal alles doen om schade en/of overlast te voorkomen. Foutieve boomregistraties kunnen daarom ten alle tijden verwijderd worden. BoomBasTik behoudt zichzelf het recht registraties op de deze site te verwijderen. Toch kunnen er ongemerkt foutjes optreden. BoomBasTik zal altijd bereikbaar zijn en eventuele klachten afhandelen, maar doet middels dit schrijven dan ook afstand van schadeloosstellingen van alle mogelijke schade en/of overlast die voortvloeit uit deze site.

Ondersteunende diensten:

BoomBasTik levert (nog) geen diensten aan derden. Wel kunnen derden informeren naar plaatsing van 'nieuws', 'verhalen' of 'een link' bespreken. Alle materiaal op deze site is voor iedereen beschikbaar en mag dan ook vrijelijk gekopieerd worden, mits onder vermelding van de bron.
Desgewenst kan ook contact met BoomBasTik worden opgenomen omtrent specifieke wensen en functionaliteiten.


BoomBasTik is een productie van:

Bas van Griensven, ex-boomverzorger ...

U kunt ten alle tijden contact met mij opnemen:
via het contactformulier op deze site, of per email: bas@boombastik.nlMet veel dank aan:

Voor alle kennis en lol in de bomen (op alfabetische volgorde):
Andele, Bas G., Betty, Cameron, Dennis(peace), Dirk-Douwe, Ferdi, Floris, Frans van V., Gert-Jan, Gijs, Harald, Hindry, Jasper, Jelte, Jeroen, Marc O., Marco B., Marco V., Martijn, Mark M., Paul, Pius Floris, Rein, Sierk, Stefan, Sjaak en Wouter.

En natuurlijk ook alle mede leerlingen, met wie ik het 'Scharrel & Zoon-project' (mijn eerste website) hebt uitgevoerd:
David, Emiel, George, Joris, Kris, Martijn, Nanne, Randy en Rob.